Política de privadesa

Ibersys > Política de privadesa

D’acord amb el que estableix la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que està facilitant les seves dades de caràcter personal al responsable de tractament NORPREVENCIÓN, SL, amb CIF B27222827 (d’ara endavant, l’«ENTITAT»), adreça a c/ CATASOL, 11-13, 27002 LUGO (LUGO) i adreça electrònica rgpd@ibersys.es.

1. FINALITAT DEL TRACTAMENT

L’ENTITAT pot tractar les seves dades de caràcter personal amb les finalitats següents:

  • Gestionar la seva navegació a través del lloc web.
  • Gestionar el servei d’atenció al client per respondre als dubtes, les queixes, els comentaris o les inquietuds que pugui tenir sobre la informació inclosa al lloc web, així com qualsevol altra consulta que li sorgeixi.
  • Gestionar el compliment, manteniment, desenvolupament i control de qualsevol relació que l’ENTITAT mantingui amb vostè.
  • Gestionar el seu registre d’usuari i identificar-lo com a «usuari registrat», de manera que pugui fer les gestions sense haver d’introduir les dades de caràcter personal diverses vegades.

El fet de no facilitar informació assenyalada com a obligatòria pot impedir gestionar el seu registre com a usuari i bloquejar algunes funcionalitats o alguns serveis disponibles a través de la plataforma.

L’usuari (vostè) garanteix que les dades personals que facilita són certes i exactes i es compromet a notificar qualsevol canvi que pateixin. En cas que ens aporti dades personals de tercers, es fa responsable d’haver informat i obtingut el consentiment per facilitar-les amb les finalitats que s’indiquen en els apartats corresponents d’aquesta Política de privadesa i galetes. Qualsevol pèrdua o dany causat a la plataforma, als responsables del tractament o a qualsevol tercer per haver comunicat informació errònia, inexacta o incompleta als formularis de registre és responsabilitat exclusiva de l’usuari.

2. LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES DE CARÀCTER PERSONAL

La legitimació es basa en el consentiment que ens atorga en clicar el botó «ACCEPTO LA POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES».

3. DESTINATARIS DE CESSIONS

No cedim les seves dades a tercers.

4. DRETS

Finalment, l’informem dels seus drets en matèria de protecció de dades.
– Dret de sol·licitar l’accés a les seves dades personals.
– Dret de sol·licitar-ne la rectificació o la supressió (dret a l’oblit).
– Dret de sol·licitar la limitació del tractament i dret d’oposar-s’hi.
– Dret a la portabilitat de les dades

Per exercitar els seus drets, pot canviar les seves preferències i dades personals al perfil de l’usuari, o bé fer una sol·licitud per escrit adjuntant una còpia del DNI.

NORPREVENCIÓN, SL disposa de formularis adequats al respecte. Només els ha de demanar o enviar el seu propi escrit a l’adreça rgpd@ibersys.es

5. MESURES DE SEGURETAT

NORPREVENCIÓN, SL té implantades les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les seves dades de caràcter personal i evitar-ne l’alteració, la pèrdua i el tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos provinents de l’acció humana o del mitjà físic i natural a què estan exposades.