Consultoria

Ibersys > Consultoria

Ajustats a les necessitats del client

IBERSYS proporciona un servei integral, tant d’assessorament com d’execució, perquè les empreses puguin complir amb les exigències establertes al RD 1627/1997, del 24 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament d’obres de construcció.

Per al compliment de les obligacions establertes al RD 1627/1997, sobre obres de construcció, per a tots els subjectes que intervenen, com ara promotor, projectista, contractista, subcontractista, treballador autònom, coordinador en matèria de seguretat o el recurs preventiu dels contractistes, tant per a les obres amb projecte tècnic com les que no en tenen, IBERSYS disposa de personal especialitzat per assessorar, elaborar documentació i posar a disposició tècnics per a les diferents activitats.

Empresa saludable

Empresa saludable

Podem guiar-te perquè aconsegueixis implantar hàbits saludables, partint d’una anàlisi integral dels factors que perjudiquen el benestar de la teva empresa. Acompanyant-te en la valoració, l’execució i el seguiment dels indicadors marcats.

Asistencias in-house

Externalització

Per a les empreses que necessiten una atenció personalitzada, exhaustiva i continuada, IBERSYS destina el seu personal més experimentat i especialitzat perquè presti un servei in house, ja sigui en l’àrea tècnica o en la sanitària.

Autoprotección

Plans d’autoprotecció

Complint l’article 20 de la Llei de prevenció, l’empresari ha d’analitzar i adoptar les mesures necessàries en matèria de primers auxilis, lluita contra incendis i evacuació dels treballadors. T’ajudem a fer-ho.

Atmósferas explosivas

Atmosferes explosives

La normativa ATEX va dirigida a totes les empreses en què la manipulació de gasos/vapors inflamables o pols combustibles pot provocar la formació d’atmosferes explosives perilloses i que, per això, estan exposades a risc d’explosió.

Triángulo Greca Ibersys

Sol·licita informació ara

Informació bàsica sobre protecció de dades:

El Responsable del tractament és NORPREVENCIÓN, SL i la finalitat és atendre la seva sol·licitud. La base legal del tractament és el consentiment de l’interessat. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no se’n sol·liciti la cancel·lació. Entre altres drets, pot accedir a les dades, rectificar-les i suprimir-les segons la informació addicional que pot consultar aquí.

He llegit i accepto la Política de privadesa