PLANS D’AUTOPROTECCIÓ I

Mesures d’emergència

L’empresari, en compliment de l’article 20 de la Llei de prevenció, ha d’analitzar i adoptar les mesures necessàries en matèria de primers auxilis, lluita contra incendis i evacuació dels treballadors.

A més del compliment d’aquesta normativa i depenent de les característiques de les empreses, pot caldre l’elaboració d’altres tipus de documents, com ara Plans d’autoprotecció i/o Mesures de Prevenció i Evacuació (Cantàbria), ajustant-se al que estableix el Reial Decret 393/2007, del 23 de març, pel qual s’aprova la Norma bàsica d’autoprotecció dels centres, establiments i dependències dedicats a activitats que puguin provocar situacions d’emergència.

En aquells casos en què, segons el que estableix el RD 393/2007, no calgui l’elaboració del Pla d’Autoprotecció o Mesures de Prevenció i Evacuació.

IBERSYS també s’encarrega de la implantació d’aquests documents, proporcionant formació teòrica i pràctica en extinció d’incendis i primers auxilis, a més dels simulacres.

IBERSYS elaborarà unes Mesures d’Emergència, que tindran el contingut mínim següent:

  • Classificació de les emergències.
  • Càlcul d’ocupació teòrica per dependències.
  • Identificació d’instal·lacions de risc (calderes, dipòsits de combustibles, quadres elèctrics…).
  • Senyalització d’equips contra incendis i protecció (extintors, BIE, detectors d’incendis, sistema d’alarma, columnes seques, sistemes de ruixadors automàtics, enllumenat d’emergència, etc.)
  • Recorreguts d’evacuació.
  • Pautes d’actuació davant les diferents emergències.
Triángulo Greca Ibersys

Sol·licita informació ara

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Als efectes del Reglament (UE) General de Protecció de Dades 679/2016 i Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals.
Responsable: Ibersys Seguridad y Salud S.L.U.
Finalitats: Gestionar la vostra sol·licitud d'informació i/o contacte.
Legitimació: Consentiment de linteressat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.

He llegit i accepto la Política de privadesa