Plans d’autoprotecció

Ibersys > Consultoria > Plans d’autoprotecció
PLANS D’AUTOPROTECCIÓ I

Mesures d’emergència

L’empresari, en compliment de l’article 20 de la Llei de prevenció, ha d’analitzar i adoptar les mesures necessàries en matèria de primers auxilis, lluita contra incendis i evacuació dels treballadors.

A més del compliment d’aquesta normativa i depenent de les característiques de les empreses, pot caldre l’elaboració d’altres tipus de documents, com ara Plans d’autoprotecció i/o Mesures de Prevenció i Evacuació (Cantàbria), ajustant-se al que estableix el Reial Decret 393/2007, del 23 de març, pel qual s’aprova la Norma bàsica d’autoprotecció dels centres, establiments i dependències dedicats a activitats que puguin provocar situacions d’emergència.

En aquells casos en què, segons el que estableix el RD 393/2007, no calgui l’elaboració del Pla d’Autoprotecció o Mesures de Prevenció i Evacuació.

IBERSYS també s’encarrega de la implantació d’aquests documents, proporcionant formació teòrica i pràctica en extinció d’incendis i primers auxilis, a més dels simulacres.

IBERSYS elaborarà unes Mesures d’Emergència, que tindran el contingut mínim següent:

  • Classificació de les emergències.
  • Càlcul d’ocupació teòrica per dependències.
  • Identificació d’instal·lacions de risc (calderes, dipòsits de combustibles, quadres elèctrics…).
  • Senyalització d’equips contra incendis i protecció (extintors, BIE, detectors d’incendis, sistema d’alarma, columnes seques, sistemes de ruixadors automàtics, enllumenat d’emergència, etc.)
  • Recorreguts d’evacuació.
  • Pautes d’actuació davant les diferents emergències.
Triángulo Greca Ibersys

Sol·licita informació ara

Informació bàsica sobre protecció de dades:

El Responsable del tractament és Ibersys Seguridad y Salud, S.L., SL i la finalitat és atendre la seva sol·licitud. La base legal del tractament és el consentiment de l’interessat. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no se’n sol·liciti la cancel·lació. Entre altres drets, pot accedir a les dades, rectificar-les i suprimir-les segons la informació addicional que pot consultar aquí.

He llegit i accepto la Política de privadesa