Jornada «Les empreses saludables impulsen hàbits saludables. Com eliminar el tabac a la teva empresa»

Ibersys > Sense categoria > Jornada «Les empreses saludables impulsen hàbits saludables. Com eliminar el tabac a la teva empresa»

El dia 9 de maig, a la sala d’actes de l’Hospital Ramón Negrete de Santander tindrà lloc una jornada organitzada per l’Institut Càntabre de Seguretat i Salut en el Treball (ICASST), la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat del Govern de Cantàbria i Mutua Montañesa denominada: «Les empreses saludables impulsen hàbits saludables. Com eliminar el tabac a la teva empresa».

En aquesta jornada, María Pilar Facius Mira, responsable de l’Àrea de Psicosociologia del Grup IBERSYS Seguretat i Salut Laboral, participarà com a ponent i parlarà de les actuacions que duem a terme a IBERSYS en col·laboració amb les nostres empreses clients per promoure la salut i el benestar dels seus treballadors a través de l’Empresa Saludable.

Premi aquí per veure el programa de la jornada «Les empreses saludables impulsen hàbits saludables. Com eliminar el tabac a la teva empresa»..