Al web

En compliment de la Directiva 2009/136/CE, desenvolupada al nostre ordenament mitjançant l’apartat segon de l’article 22 de la Llei de serveis de societat de la informació, seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, procedim a informar-lo amb detall de l’ús que fem de les galetes al nostre web.

Anomenem «galetes» a uns arxius petits que es graven al navegador que fa servir cada visitant del nostre web perquè, més tard, quan aquest usuari torni a accedir als nostres continguts, el servidor el pugui recordar. Aquesta informació no revela la seva identitat ni cap dada personal, ni accedeix al contingut emmagatzemat al seu PC, però sí que permet al nostre sistema identificar-lo com a un usuari determinat que ja ha visitat el web, que ha vist unes pàgines determinades, etc. A més, permet guardar les seves preferències personals i la informació tècnica, com ara les visites fetes o les pàgines concretes que visita.

El propòsit de les galetes és facilitar a l’usuari un accés més ràpid als serveis triats.

Si no vol que es guardin galetes al seu navegador o prefereix rebre la informació cada vegada que una galeta sol·liciti la instal·lació, pot configurar les opcions de navegació perquè es faci d’aquesta manera. La majoria dels navegadors permeten gestionar les galetes de tres maneres diferents:

 • Les galetes es rebutgen sempre;
 • El navegador pregunta si l’usuari vol instal·lar cada galeta;
 • Les galetes s’accepten sempre.

El seu navegador també pot incloure la possibilitat de triar amb detall quines galetes vol que s’instal·lin a l’ordinador. En concret, normalment l’usuari pot acceptar alguna de les opcions següents:

 • Rebutjar les galetes de determinats dominis;
 • Rebutjar les galetes de tercers;
 • Acceptar galetes com a no persistents (s’esborren quan es tanca el navegador);
 • Permetre al servidor crear galetes per a un domini diferent.

Per permetre, conèixer, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip, pot fer-ho per mitjà de la configuració de les opcions del navegador instal·lat al seu ordinador.

Pot trobar informació sobre com configurar els navegadors més utilitzats a les ubicacions següents:

 • Internet Explorer:: Eines -> Opcions d’internet -> Privadesa -> Configuració. Per a més informació, pot consultar l’Ajuda de Microsoft o del navegador.
 • Firefox:Eines -> Opcions -> Privadesa -> Historial -> Configuració personalitzada. Per a més informació, pot consultar l’Ajuda de Mozilla  o del navegador.
 • Chrome: Configuració -> Mostrar opcions avançades -> Privadesa -> Configuració de contingut. Per a més informació, pot consultar l’Ajuda de Google o la Ayuda del navegador.
 • Safari: Preferències -> Seguretat. Per a més informació, pot consultar l’Ajuda d’Apple o la Ayuda del navegador.

Pel que fa a les galetes de tercers (és a dir, les alienes al nostre lloc web), no podem fer-nos responsables del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privadesa que inclouen, de manera que la informació que oferim sempre fa referència a la font.

A continuació, l’informem amb detall de les galetes que poden instal·lar-se des del nostre lloc web. En funció de la seva navegació, es poden instal·lar totes o només algunes.

 

Nom Categoria Descripció Propietat Durada
_ga Anàlisi S’empra per distingir els usuaris. Tercers 2 anys
wordpress_ Funcionalitat S’activa durant l’inici de sessió i guarda els detalls d’autenticació. Propia 1 any
wordpress_logged_in_ Funcionalitat S’activa durant l’inici de sessió i guarda els detalls d’autenticació. Propia 1 any
wp-settings- Funcionalitat Serveix per personalitzar la interfície d’usuari. Propia 1 any
wp-settings-time- Funcionalitat Serveix per personalitzar la interfície d’usuari. Propia Finalització de la sessió
catAccCookies Funcionalitat Conté un codi per verificar que s’ha acceptat la política de galetes. Propia 1 dia
__unam Funcionalitat Desconeixem l’origen de la galeta Terceros Desconeixem l’origen de la galeta.
_icl_current_admin_language_d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e Funcionalitat Desconeixem l’origen de la galeta Terceros Desconeixem l’origen de la galeta.
_icl_current_language Funcionalitat Desconeixem l’origen de la galeta Terceros Desconeixem l’origen de la galeta.
wfwaf-authcookie-2ada26dee6b3f62444e7efe9da2dc09f Funcionalitat Desconeixem l’origen de la galeta Terceros Desconeixem l’origen de la galeta.

Aquesta Política de galetes es pot modificar en funció d’exigències legislatives o reglamentàries o per adaptar-la a les instruccions que dicta l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Per tant, recomanem als usuaris que la consultin periòdicament.

Quan es produeixen canvis significatius en aquesta Política de galetes, es comuniquen als usuaris a través del web o del correu electrònic (en el cas dels usuaris registrats).