Jornada a Mutua Montañesa

Ibersys > Sense categoria > Jornada a Mutua Montañesa
Ibersys - Jornada en Mutua Montañesa

El dia 9 de maig, s’ha celebrat a l’Hospital Ramón Negrete de Santander (Mútua Montañesa) la jornada organitzada per l’Institut Càntabre de Seguretat i Salut en el Treball (ICASST), la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat del Govern de Cantàbria i Mutua Montañesa, anomenada: «Les empreses saludables impulsen hàbits saludables. Com eliminar el tabac a la teva empresa».

La temàtica d’aquesta jornada ha estat la importància que les empreses promoguin la salut i el benestar dels seus treballadors, tenint en compte que una empresa saludable o un entorn laboral saludable és aquell en què es fan actuacions dirigides a promoure en un procés de millora contínua la seguretat, la salut i el benestar del seu personal, reduint per tant l’accidentabilitat, les malalties i augmentant la productivitat, competitivitat i sostenibilitat de l’empresa.

En aquesta jornada ha participat com a ponent la nostra responsable de l’àrea de psicosociologia del Grup Ibersys María Pilar Facius Mira. La seva ponència ha girat al voltant de les actuacions concretes que poden dur a terme les empreses, independentment de la seva grandària i amb el suport del Grup Ibersys, per arribar a ser una «Empresa Saludable».